April måned

Måneden startede med en weekend og så er der jo altid lidt ekstra tid til motion. Jeg vidste jeg gik en hektisk måned i møde med rejser til USA og flere møder rundt i Europa, så det er med at få presset lidt motion ind når man kan.

Lørdag 1. April startede måneden med en tur på racercyklen rundt om søen. Igen en fantastisk tur, men ligesom tidligere fik jeg ondt i venstre fod. Nu har jeg efterhånden prøvet alt. Flyttet klamper, stillet sædehøjde, løsne sko, stille vinkle m.v. På sæde, men indtet virker. Så denne måned tog jeg beslutningen og fik købt nogle nye sko, det blev til Nortwave Evolution plus 2017 denne gang, jeg har læst at de er lidt bredere og folk med lignende problemer har skrevet at disse sko har hjulpet. Jeg vender tilbage med mere omkring model og fit når jeg får prøvet dem første gang.

Weekenden sluttede med en længere løbetur ned til søen og lidt rundt i Zug. I alt blev det til 4 gange løb for denne uge og en gang på cyklen.

Tirsdag fløj jeg til København og jeg boede ved men bror midt på Frederiksberg, det var perfekt og jeg fik løbet en tur i Frederiksberg have, det var første gang jeg løb her og det var en fint til et par omgange i parken. Jeg skulle hente en bil i Danmark så torsdag morgen kørte jeg retur mod Schweiz og kom hjem lidt efter midnat. Det satte lidt en dæmper på fredagens energi hvor vi samtidig skulle til Lucas Graham koncert i Zürich om aftenen.

Lørdag blev brugt på sofaen og søndag blev det til 10 km i skoene og en tur på cyklen sammen med Anette.

  1. Påsken

Jeg havde møder i ugen efter påske så vi havde besluttet at flyve til USA og bruge påsken i LA. Det er længe siden vi har været i LA og de gange vi har været der har det typisk været ude ved kysterne. Denne gang havde vi booket hotel i Beverly Hills.

Inden vi kom til LA skulle vi dog først lige køre til DK, det passede med at jeg efter ugen i kalifornien skulle videre til møder i Sverige og så kunne Anette og George jo ligeså godt blive i DK.

Ugen startede tirsdag med en tur i Zug inden vi kørte til Danmark Onsdag aften. Torsdag fik jeg løbet langs havnen i Aalborg og fredag morgen fløj vi til USA. Vi vågnede tidligt lørdag og så var det ellers med at få løbeskoene på og nyde den friske morgenstund.kort la Det blev til 6 km fra hotellet og ind i bolig kvarterene omkring shopping området.  Jeg havde lidt tunge ben men det gik efter planen. Anette løb med de første km og det er altid hyggeligt når man løber sammen nye steder.

Søndag løb jeg afsted igen tidlig morgen, men der var benene lidt tunge synes jeg. Det blev dog til de planlagte 9 km i roligt tempo og jeg var klar til dagens sightseeing.

Vi havde lejet en bil hvilket klart er at anbefale når man er i LA. Der er ikke gode forbindelser med offentlig transport og afstande er lange hvis man ikke har bil. Vi tog nogle ture oppe i bakkerne omkring LA hvor man får nogle fantaskiske kig over byen og selvfølgelig dette:

IMG_4764

Mandag morgen blev det igen til en hurtig tur med Anette fra morgenstunden. Vi løb op til Beverly Hills skiltet og så tilbage langs Rodeo Drive. Det er best at løbe her om morgenene før byen rigtig står op og alle turisterne kommer frem.

IMG_4769
Lidt morgenhår!

Tirsdag fløv vi tilbage til Bay Area hvor jeg skulle på kontoret resten af ugen. Det blev til et par ganges løb i vores gamle nabolag inden vi fløj retur Lørdag eftermiddag.

Slut på April

Den sidste uge i april fløj havde jeg møder i Sverige og jeg havde bevist ikke taget mit løbetøj med. Det fortrød jeg dog da vi boede på et hotel i Goteborg lige ved vandet, så det ville have været skønt at løbe der langs floden om morgenen. Det blev der dog ikke noget af denne uge. Torsdag morgen fløj jeg retur til Schweiz hvor jeg fik løbet en enkelt tur på 10 km fredag aften. Lørdag fløj jeg igen retur til Danmark for at holde ferie de første 4 dage af maj inden jeg skal til Australien fredag morgen. Der fik jeg løbet både lørdag og søndag efter en god gang brunch på musikkens hus. Det blev også til en tur i Kongshøj på MTB sammen med min kammerat Thomas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.