Mere cykeltræning

De sidste uger har jeg forsøgt at få mere cykeltræning ind i programmet i løbet af ugen. Nu er der kun knap 4 uger til at Jesper (min bror) kommer herned og vi skal ud og bestige nogle bjerge. Vi starter med et par ture her i Schweiz og så ellers over til Bourg de Osains hvor vi skal cykle et par ruter og i sær Alpe D Huez bliver fedt. Vi planlægger disse par ture ind til videre:



Den sidste uge af Juni startede derfor med en tur på cyklen hjem fra kontoret og så tilbage tirsdag morgen. Jeg kørte 2 forskellige veje og begge er omkring 26-27 km med lidt stigning. Jeg havde ikke tid til at køre længere men har rigt mulighed for at cykle omveje til og fra kontoret.

Lørdag formiddag skulle jeg have nogle højdemeter i benene så jeg hoppede på mountainbiken og kørte den sædvanlige tur op til toppen af Zugerberg. Men denne gang rullede jeg ned på den anden side og så tilbage op til toppen. Det passer med at man kører 20 km med 800 meters stigning. Først ruller jeg ned af vejen hjemmefra og drejer hvor man er ved 470 meter og så klatrer man ellers ca. 600 meter til 960 meters højde de næste knap 7 km. Herefter 3,5 km ned på den anden side til knap 600 meter og så tilbage til de 960 op ad igen. Det er en hård tur og jeg var da også godt brugt da jeg kom hjem.

Ud over cykling fik jeg løbet mine 3 ture i henhold til Hechmann og endte på 30 km løb for ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.