Snart færdig med grundprogram og juni måned

Juni måned er gået hurtig med først pinsen i Danmark for derefter at have venner på besøg i midten af måneden og en vintur til Piemonte. Men det er dog blevet til lidt løb i løbet af måneded og i denne uge er jeg gået i gang med uge 9 af Hechmanns grundprogram.

Efter pinsen fik jeg løbet 31 km i ugen, jeg fulgte programmet som var en blanding af en gang korte tempo intervaller tirsdag, lidt længere tempo interval torsdag, rolig tur fredag og så lang tur søndag. Jeg har generelt ok ben og synes det er forholdsvis nemt at holde de rigtige tempi.

Ugen efter fik vi besøg af et par venner fra torsdag aften til søndag aften, så jeg vidste at det nok kun blev til 3 gange løb i denne uge da min kammerat og jeg skulle på motorcykel tur fredag til søndag. Vi fik kørt nogle fantastiske ture i de schweiziske alper og vejret var helt perfekt med 25-30 grader alle dage.

I alt blev det til 25 km fordelt på de 3 gange løb.

Sidste weekend var vi så i Piemonte med vores “dansker klub” hernede i Zug. Jeg havde ingen energi da vi kom hjem søndag aften, så det blev kun til sølle 11 km løb i denne uge.

Jeg har fået cyklet en del ture på både racercykel og MTB i juni. I slutningen af July kommer min bror ned og vi skal cykle nogle pas her i Schweiz og Frankrig så det er med at få nogle km i benene.

Her et par stemnings billeder og video fra Piemonte og motorcykel tur.

https://youtu.be/CPPWR3_pVBE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.