Pinse ugen

Som skrevet sidste uge har jeg i denne tid været hjemme i Schweiz uden nogen rejser. Det nyder jeg da det lader batterierne op og der er tid til lidt mere struktureret træning.

Jeg er godt i gang med Hechmanns grundprogram og er kommet til uge 6. Tirsdag bød på den sædvanlige tur hvor jeg har lidt opvarming og så 10 min tempo, 5 min roligt og 5 min hurtigere tempo. Jeg synes det er et godt pas, men har lidt svært ved at ramme det præsise tempo i de sidste 5 minutter, hvor jeg skal ligge mellem 5:20-5:24. Det er ikke for at jeg ikke kan løbe i tempoet men det er ikke meget flex man har.

Torsdag var det ugens lidt længere tempo tur. Jeg løb til frokost fra kontoret og træningen blev til 2 x 10 minutters tempo. Det var varmt så jeg kæmpede lidt men kom igennem inden for rammerne.

Fredag morgen fløj vi til Aalborg da vi skulle til bryllup pinse lørdag. Jeg nåede lige min lidt længere tur inden vi tog afsted til kirken lørdag.

10K_0306

Det er noget tid siden jeg har løbet på Nørresundby siden, bortset fra stykket imellem de to broer. Jeg var positiv overrasket over hvor fint det er at løbe over i Lindholm fjordpark. God blanding af asphalt og grus stier og så løber man langs fjorden. I alt blev det til 10.5 km, ville godt have løbet lidt længere men der var ikke mere tid inden vi skulle videre til kirken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.