En uge i Sydney

I sidste uge rejste jeg til Sydney hvor jeg havde salgsmøder med vores team dernede. Det var første gang at jeg var i Sydney så jeg benyttede muligheden til at flyve et par dage før så jeg kunne bruge lidt tid til sightseeing.

Jeg ankom sent lørdag aften så der var jeg ikke til meget efter 24 timers rejsetid med først 12 timer til Singapore og så 9 timer til Sydney. Jeg faldt hurtig i søvn på hotellet og så var det ellers tidlig op og løbe en tur forbi de forskellige sights. Jeg havde ikke taget kamera med men det var helt fantastisk at løbe langs vandet og se solen stå op over opera huset og Habour Bridge. Jeg var afsted kl. 5:45 og fik løbet 8 km. Da jeg kom tilbage til Circular Quay hvor hotellet lå, var der et stort krydstogt skib som lagde til kaj, så den kom med på de fleste af mine billeder.

Cykling

Udover løbeturen Søndag morgen fik jeg lejet en cykel hvor jeg cyklede rundt omkring Sydney. Det var en perfekt måde at se byen og de omkring liggene områder på når man ikke har meget tid, og samtidig var det godt mod mit jetlag. I alt blev det til 33 km hvor ruten og lidt billeder kan ses neden for.

Dette er taget ved Watson Bay på siden hvor man kigger væk fra Sydney
Habour Bridge

Ugens træning

Jeg er godt tilfreds med ugens løb, det er ikke altid nemt at få klemt træningen ind når man rejser og er væk fra hjemmet. Men jeg fik løbet 3 gange i løbet af ugen i Australien ud over den første tur søndag og så fik jeg lukket ugen i Aalborg inden det var retur til Schweiz.

Mandag 7 km i roligt tempo. Det var hårdt og jeg kæmpede på hele turen mandag morgen i Sydney. Denne gang løb jeg i den anden retning forbi opera huset og forbi botanisk have. Her vendte jeg ved en anden bay som militæret bruger til deres store krigsskibe.

Torsdag 7km, jeg havde mere energi og fulgte grundtræningen fra Hechmann. Det bestod af 15 min roligt, 10 min tempo, 5 rolig, 3 tempo, 15 roligt.

Fredag sluttede ugen i Australien med 5 km roligt løb.

Søndag fik jeg løbet en lidt længere tur uden den dog blev lang. Jeg løb langs havnen i Aalborg over de 2 broer med lidt længere tempo intervaller i turen. I alt blev det til 8.5 km. Ruten kan ses på billedet til højre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.