Halvvejs igennem grund program

De sidste uger har været meget hektisk på jobbet, vi er i gang med vores højsæson samtidig med budgetter for næste år skal afsluttes. Det er gjort at det har været lidt sløjt med tid til opdateringer her på bloggen, men jeg har dog fået løbet de sidste uger.

Første uge af oktober blev det til 31 km fordelt over 4 ture. 2 af dem løb jeg med Anette og det er altid hyggeligt når man har selskab. Jeg har fulgt Hechmanns grund program igen og denne uge er jeg i gang med 6 uge ud af de 12 uger. Det passer lige med at jeg afslutter programmet op til december så jeg kan starte op med halvmaraton program frem til Phoenix.

Jeg holder ved mit tidligere Schedule hvor det bliver til en gang tempointerval om tirsdagen, tempotur om torsdagen og lang tur søndag. Derudover ligger jeg roligt løb ind imellem når der er tid.

I denne uge er jeg i Australien hvor weekenden startede med den lange tur til Melbourne med stop i Singapore. 20 plus timer i en flyver er lang tid og jeg var da også heldig at blive godt forkølet på turen herned. Dog blev det til et par gange løb mandag og tirsdag inden jeg onsdag fløj til Brisbane og så retur torsdag aften. Nu sidder jeg igen i lufthavnen  i Melbourne og venter på at flyve retur til Zurich.

Jeg ville ønske jeg havde været frisk nok til at løbe en tur her til formiddag, men forkølelsen har taget til og det ville ikke være fornuftigt. I stedet fik jeg gået en god lang “sightseeing” tur på 10 km. Hvor jeg blandt andet så tennis stadium for Australien open.

img_4521Som det ses på billedet er det stadig noget skidt vejr hernede. Der har stort set været overskyet, regn og blæst i de dage jeg var i Melbourne.

Nu håber jeg at jeg bliver frisk til weekenden så jeg kan få løbet lidt lørdag og søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.