God trænings uge overstået

Så er uge to af Hechmanns marathon program overstået. Dog blev det kun til 3 gange løb, men kombineret med cykling i løbet af ugen.

Løb

Tirsdag blev ugens tempointervaller løbet rund om Lauerzsee og det var varmt. Jeg var godt nok presset men fik mig kæmpet igennem turen som bød på 15 min opvarm, 3 x 2500 meter tempo med 1 km rest for derefter at sluttet af med 15 min jog. Jeg fik holdt mine pace og det blev i alt til 12,6 km.

Torsdag aften løb jeg med Anette de sidste 5 km af min 10 km tur med 20 minutters tempo ind i mellem. Det var igen 30 grader kom men vi mødtes ved søen og kunne løbe i skyggen ved skoven.

Søndag var ugens lange tur på 15 km som gik uden problemer.

I alt fik jeg løbet knap 38 km i ugen.

Cykling

Onsdag morgen stod jeg op kl. 5:45 og kom af sted på cyklen på arbejde. Det tager godt en time at cykle de 26 km og så er der lige tid til et bad inden dagen starter. Jeg cyklede i roligt tempo og havde trætte ben fra løbet dagen før. Efter endt dag på kontoret tog jeg turen hjem igen, dog blev det denne gang 4 minutter langsommere, det er noget hårdere at køre stigningerne den anden vej fra.

elevationOvenfor ses stigningsprofilen af turen hjemme fra Zug, og som det ses er det noget stejlere når man kører modsatte vej. Jeg var dog godt tilfreds med dagens motion da det er længe siden jeg har kørt begge veje til og fra arbejde.

Lørdag morgen kom jeg af sted på mountainbike med en kammerat. Han er i væsentlig bedre form end mig og jeg blev presset godt mod toppen af Zugerberg. I alt er stigningen på godt 500 meter over de første 5 km, så det er et snit på 10%. Lad mig bare sige at man kan mærke det i benene når man når toppen. Derefter ruller vi af bagsiden ned hvor det er en blanding af rullende bakker. Det er en perfekt runde og turen tager ca. en time for de 15 km.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.