De sidste ugers træning

Det har været lidt sløjt med opdateringer men siden Zytturm tri har det været en hektisk periode med rejser på arbejdet. Jeg var relativ frisk efter triathlon dog med lidt forkølelse efter det kolde vejr, men mere om det i løbsanmeldelsen som kommer snart.

Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke har fået trænet helt efter planen de sidste uger. Jeg havde egentlig regnet med at starte på Hechmanns marathon specifikke program, men det er ikke blevet til noget endnu. Dels fordi jeg desværre har fundet ud af at jeg ikke får mulighed for at løbe Frankfurt da vi skal til bryllup denne dag. Det er ærgerligt, men der kommer andre marathons. Så nu skal jeg have fundet en anden marathon men der er nok at vælge imellem i efteråret. Så hvis der er nogen der kan bruge et startnummer til Frankfurt så skriv og jeg vil sælge det billigt.

Træning

Den første uge efter triatlon blev det ikke til noget motion. Ikke fordi jeg ikke havde benene, det var blot tiden der var knap.

Ellers er det i sidste uge blevet til 3 gange løb og 2 gange på mountainbike. Denne uge har jeg fået løbet et par gange. Først 8 km i Aalborg og i dag 16 km i Dublin, CA hvor jeg fløj til i går. Jeg skulle gerne få tid til en enkelt tur mere inden jeg flyver retur til Aalborg torsdag for så at gå en uge på ferie. Det blev også til en enkelt tur på MTB i Kongshøj skov. Det er fedt som man i Aalborg området har fået lavet masser af MTB spor.

Vi kørte til Aalborg i sidste uge da jeg havde møder i København for derefter at flyve til USA inden ferie. Denne gang har jeg glædet mig meget da jeg i påsken bestilte ny MTB som stod klar til mig.

Efter mange overvejelser faldt valget på Santa Cruz Highball i Carbon CC og med komplet XT serie. Jeg er meget tilfreds og skal nok skrive lidt mere om cyklen senere.

Santa Cruz Higball 29 CC

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.